Ett år som fick imCode att visa sina styrkor

Vi lämnar ett väldigt annorlunda år bakom oss. Ett år fyllt av spännande utveckling för vår organisation men också ett år fyllt av tragedi för många. Vi har också haft en del Covid-motgångar, men kan ändå ta oss an framtiden med glädje och tillförsikt.

Vår vision om digital delaktighet, tillgänglighet och transparens (som också är vår organisations ledord) känns otroligt aktuellt i vår nya vardag. En vardag där de digitala kanalernas tillgänglighet har blivit mer viktig än någonsin. 

Sedan tidigare har vi stor vana av att både hålla i och delta i distansmöten med kunder och nätverk. Vi kan nu se hur intresset ökar markant för de digitala tjänster vi levererar. Vi kan se att kommuners och regioners intresse visar på en ny mer långsiktig fas, inte minst inom medborgardialog.

Eller när du i egenskap av offentlig sektor vill genomföra beslutsmöten där deltagare finns på distans. Då finns vårt VOLIS-system som är utvecklat för att vara ett både tillräckligt säkert och bekvämt stöd för att hantera beslutsmöten i offentlig sektor.

God jul och gott nytt år önskar imCode

Sametinget är föregångare och växer just nu in i den totala mötesdigitaliseringen.

Efterfrågan på det öppna bibliotekssystemet Koha har ökat mer och mer över året. Vi har stärkt vårt team med flera rekryteringar har naturligtvis haft lite växtvärk. Några av de kunder som vi har påbörjat samarbeten med under året är Högskolorna i Dalarna och Södertörn, biblioteken i Region Gotland, Eksjö kommun och nu senast Katrineholms kommun.

Vi ser med stor spänning fram emot nästa år - ett förhoppningsvis ljusare år för alla där vi försiktigt kan återgå till en lite mer normal vardag! 

Vi på imCode vill önska alla en riktigt
GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!