Nyheter

 • Skaffa mobil webbplats?

  2012-02-15 19:38
  Utvecklingen inom mobil webb går rasande snabbt. Vilket också innebär att många bolag finns med för att ta en del av den mobila kakan. Vi vet t ex ...
 • Prototypsamarbete genom ALMI

  2012-02-13 12:36
  I ett samarbete genom ALMI företagspartner Gotland, tar imCode fram en första protoyp till ett projekt i omsorgsnäringen.
 • SMS hos Sundsvalls kommun

  2012-02-06 12:18
  I ett projekt för att samla in synpunkter från medborgare i Sundsvalls kommun använder man nu imCodes SMS system - I'mSMS. 
 • SMS-vikarie hos Simrishamns kommun

  2012-01-23 13:19
  Simrishamns kommun har nyligen börjat använda imCode:s SMS-vikarietjänst. En tjänst där man enkelt kan skicka SMS-frågor till vikarier och omgående...
 • Responsive design åt BabsPaylink

  2012-01-15 11:14

  I ett samarbete mellan JG Communications och imCode Partner AB får BabsPaylink en helt ny hemsida som byggs med en ny implementeringsteknik - responsive design. Tekniken innebär att sidan automatiskt anpassar sig till besökarens skärmstorlek, oavsett om det är en vanlig dator, läsplatta, mobiltelefon i någon upplösning.

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev
Här kan du prenumerera nyhetsbrev från imCode Partner AB. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.
* = Obligatorisk uppgift

Ange en riktig e-postadress!

Ange vad är det för veckodag idag!

Om nyhetssidan

Här på nyhetssidan finns alla våra nyhetsartiklar i mittenspalten. I vänstermenyn finns ett urval, som vi bedömer ha ett mer långsiktigt intresse för våra läsare.