• Cathis Undsjö

  cathis-projektledare

  Vilken roll har du på imCode?

  Jag är projektledare och internutvecklare. Eller - som de flesta på små företag - lite allt i allo!

  När började du på imCode?

  Jag har jobbat på imCode i två vändor, första gången började jag 2016, gjorde avbrott för masterstudier, och kom tillbaka i januari 2019.

  Vad är det bästa med ditt nuvarande jobb?

  Jag tycker att det är fantastiskt roligt att få träffa så många olika människor i mitt jobb och att jag får lära mig så mycket nytt om olika branscher.

  Vad ser du för utmaningar i jobbet?

  Att det är just så många olika branscher - speciellt i början är det lätt att bli förvirrad och blanda ihop saker. Eftersom vi har världens bästa uppdragsgivare och jag har fantastiska kollegor brukar det reda ut sig i alla fall.

  Hur gör du för att hålla kompetenser och kunskaper i jobbet?

  Eftersom mitt jobb kräver att jag lär mig nytt genom omvärldsbevakning och kundmöten är det inte något som jag jobbar med speciellt mycket, det kommer automatiskt.

  Vad tycker du är en viktig egenskap när man jobbar med kundrelationer?

  Ödmjukhet.

  Vad tycker du om att göra på fritiden?

  När jag inte jobbar älskar jag att dansa, sjunga, umgås med nära och kära samt få jord under naglarna. Det är också rätt kul att lyfta tungt, i alla fall efteråt. Tillsammans med Adam (som också jobbar på imCode) håller jag även på att starta upp ett sidoprojekt, det är kul!

  Har du något råd till framtida arbetskamrater?

  Mina råd till framtida kollegor är nog att det är okej att vara förvirrad i början. Vi är ett litet företag som har en otrolig bredd på våra tjänster, och ingen förväntas kunna allt. Vi tycker att det är roligt när vi är nyfikna på varandra, så ställ frågor, bolla tankar, högt och lågt. Jag hoppas att vi ses!