imCode & vårkonferenser

Snart ser det ut så här i Botaniska Trädgården i Visby! Bild från 2012
­

Nu är det vår - i alla fall om man ser till antalet konferenser som inträffar. Självklart är vi med för att lära oss och ibland för att prata om saker som ligger oss varmt om hjärtat.

Sambruks vårkonferens 10 April

Sambruks vårkonferens är spännande. Grundfilosofin är ju hur man kan spara pengar genom att samverka. Vi är där för att lära, men också för att presentera och diskutera några projekt vi är inblandade i.

Dessutom kommer vi att ta hand om en diskussion på frågeställningen:

Framgångsrikt partnerskap kring Öppen Källkod-system
Förutsättningar & förväntningar för ett öppet förhållningssätt

Tanken är att diskussionen ska göra det lite tydligare vilka förväntningar offentlig sektor har på leverantörer av öppen källkod.

SKL:s Demokratidag 24 april

Under demokratidagen brukar det finnas mycket spännande att lyssna till. I år kommer vi, tillsammans med några andra leverantörer att visa och genomföra några enkla workshops med dialogverktyg. Tanken är att visa hur man kan jobba med Medborgarbudget, eFörslag(ePetitioner), forum etc.

Det handlar inte om att göra reklam för företag, utan om att vara resurspersoner för dem som är nyfikna. Allt tillsammans med SKL.

Offentliga rummet 28-30 maj

Självklart kommer vi också att delta i "Offentliga rummet" i Jönköping. Här finns det verkligen mycket att lyssna till och prata om.

Almedalsveckan 30 juni-7 juli

Första veckan i juli är det Almedalsvecka - vi sitter ju mitt i smeten, så det är klart att vi är med. Vi vet dock inte ännu riktigt vilka programpunkter vi ska delta i. En sak är säker - vi kommer att vara bas för branschorganisationen Open Source Swedens program under Almedalsveckan. Välkommen du också!

Om någon vill träffa oss på någon av konferenserna - säg till så ses vi!

Hillar Loor
Senior Partner